2 viktiga händelser idag

Dagen började med att gå iväg och rösta i EU-valet. Sen tog jag en kort sväng i Sveaparken och njöt av grönskan och ringduvonas kuttrande.

11.10 kom min färdtjänst för att ta mig ut till Naturens Teater i Rånnesta. Först lämnade vi ett par passagerare vid Sofiagården. Jag började jobbdagen med en kopp kaffe och sedan har jag hunnit göra lite affärer ute ”i ladan”.

I kväll blir det att umgås med mamma på mors dag och tänka lite extra på den bästaste farmor som är den farmor jag växt upp med – Sonja, samt farmor Ragnhild som vilar på Längbro kyrkogård och mormor som ligger på Närkes Kils kyrkogård. Jag tänker iofs på alla de mödrar jag känner och har känt. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close