Mariebergstur

Skiftande väder, molnigt, sol och lagom när jag tänkte åka hem började det regna så jag tog en kopp kaffe på The Coffée eller vad det heter… Fy farao, jag brukar inte tycka illa om kaffe. Men det där var INTE gott.

Sen sken solen, jag tog en titt på de nya bussarna som presenterdes på Coop-parkeringen innan jag började permonera hemåt. Härligt med allt fågelkvitter i de grönskande skogarna. Många örebroare, vet nog inte vad de går miste om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close