Hösttröttheten börjar slå till

Jag somnade 20.30 igår och vaknade strax efter midnatt. Jag rumstrerade om en stund och sparkade bland annat in en av mammas sandaler under soffan, så den ska jag leta fram i kväll eller i morgon bitti. Förutom det slog jag ena lilltån i batteriladdaren till permobilen, mindre bekvämt så att säga… Sedan sov jag som klubbad till 9 i morse. Frukost och färdtjänstbokning.

På jobbet höll L på att hänga sin järnkonst inför vernissage i morgon och när alla arbetare infunnit sig, åkte L, C och F in till stan för att hämta ved. Jag har lagt in vernissaget på facebooksidan och i övrigt, tittar jag på vädret, dricker kaffe och ska ta en vända i bokhandeln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close