Söndag drog jag västerut

Jag for iväg under Hagatunneln, längs med ån förbi Örnros med vackra Adlers hus, EON, Risbergska skolan vidare mot hästhagen, över den fina bron där jag än idag kan höra Baletts kloppeti-klopp när vi skrittade över. Färden gick sedan upp till Karlslund med köksträdgård,, gick ett varv runt stallet och gamla ridhuset. Ridskolehästarna gick i hagen. Jag trasslade under tunnlarna bort till Karlslunds motionscentral. Boulebanorna låg öde. Cafét var ochs lugnt och stilla när jag tog mig en kopp innan jag trasslade ner samma väg förbi Hästhagens husvagnsföenings camping, Rosta gärde där KIF Arena syntes på andra sidan. Vid Eon stannade jag och fotade Bengt Lindgrens konstverk och for hemåt med god fart, hittade ett härligt höstigt fotomotiv till, innan jag styrde kosan under Hagatunneln, upp på Drottninggatan och hem över cykelbron vid Södra Infarten.

Kväll i Hovsta hos mor och far.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close