”Långpromenad” med Eliten

Strålande sol och på riktig soligt humör också. Jag drog iväg till Malins o värmde upp med kaffe o en smörgås och 3 minuters pratstund med bror som hade myror i brallan som vanligt. Sedan vidare Birgittagatan, Kristinagatan, Skytteparken, Wadköpingsvägen, Slussen, småbåtshamnen, utegymmet vid Naturens Hus, skogen vid Naturens hus över träbron bort till glashuset och sedan en extra slinga och tillbaka till glashuset från andra hållet och tillbaka mot Naturens hus, över bron.

På andra sidan bron såg jag en skylt med Rosenbergs stuga. Där var länge sedan jag var, så tänkte… ”jag trasslar väl dit”. Observera, de gånger jag varit där med kryckor eller rullator, har det alltid varit någon form av ”guide” med, så jag kände mig INTE hemtam där. När jag väl kom ut vid Osets vassruggar fanns inte en enda ”gatuskylt” utan bara skyltar med cykel och gångstråk. Så jag ”had no clue” var jag skulle ta vägen.

I stället blev det ”ole dole doff” innan jag drog iväg på en av stigarna och hamnade i skogen där jag till sist kom ut vid reningsverket och då gav jag upp.

Skyltningen därute i ödemarken är nog bra o se över, så inte fler än jag far vilse.

Jag drog i stället iväg mot Wadköpingshållet, förbi Slussen och kanotföreningen och vid Wadköping tittade jag på förberedelserna för tillgänglighet och det ser bra ut, även om det är ”liiiite trångt” att svänga runt i svängarna med Eliten. Men tillhör man Eliten, så fixar man det med lite kantkörning. 🙂

Fredagkväll i Hovsta, med pappas pannbiff med lök och ett glas rött 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close