Sista övernattningen i Hovsta

Idag har det varit en stel och ynklig dag ”hemma hos” i Hovsta. Alvedon, varm filt, kudde bakom ryggen och ”bara varit”. Men framåt kvällen kände jag ändå att en chipspåse vore gott. Så jag linkade bort till Hovsta Livs i alla fall.

Det fick bli hamburgare och sen soffmys och slösurf. Snart är det dags att bädda ner sig och hoppas på att få sova. Natten som var, var det lite si och så med det.

I morgon kväll kommer mor och far hem. Vi får se om jag är kvar här och väntar in dem, eller om jag åker hem till stan innan dess. Jag ska kika över vad som fattas här, innan jag ”flyttar hem”. Mjölk, vet jag i alla fall att jag druckit upp den här veckan… 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close